Vanaf 1984

Al 40 jaar in het 'Hart van Someren!' en wat zijn wij trots!

40jaar

Op 1 april 1984 begon het Horeca avontuur van Eric en Angela van Enckevort-Arts met de overname van een cafetaria-restaria. Een jaar later werd het restaria verbouwd tot ijssalon en de naam werd: Hartentroef. Werken aan 'IJskoud 't Lekkerst' in de breedste en diepste zin van de betekenis van het woord IJS!

IJssalon Hartentroef,
een complete Nederlandse ijssalon
in het ´Hart van Someren´!.

Meesterijsbereider

In 1989 word Angela op 24 jarige leeftijd de eerste vrouwelijke en tevens jongste  SVH Meesterijsbereider van Nederland. Een titel voor de hoogste graad van vakbekwaamheid op het gebied van ijs bereiden. Nederland telt ca 32 SVH Meesterijsbereiders waarvan er drie vrouw zijn. Ook tijdens wedstrijden bereikten we regelmatig de top! In 1992 werd de creatie 'Bella Rosso' uitgeroepen tot 'de meest begeerlijkste ijscoupe van Europa'.

Someren

Werk in uitvoering

Tegenwoordig stoppen we al onze energie en aandacht in het verfijnen en bewaken van de kwaliteit van ons ijs en ijs producten, het jaarlijks updaten van onze ijssalon en werken we volgens de hygiëne code aan voedselveiligheid. Ook het instrueren van personeel ieder seizoen weer opnieuw en werken aan klantgerichte service vergt de nodige zorg en aandacht.
Daarnaast hebben we twee prachtige kinderen. Balans zoeken tussen hard werken en vrije tijd is in ons geval een bijzonder intensief leven. Ambachtelijk werk, ook als de zon schijnt, met voornamelijk jonge mensen is niet niks. Gelukkig zijn we na al die jaren hard werken behoorlijk kundig en ervaren.

IJssalon Hartentroef is een complete ijssalon waar, op een ambachtelijke èn meesterlijke wijze ijskoude lekkernijen gecreëerd worden.

Genieten van deze ijskoude lekkernijen kan (bijna) elke dag, want:
Bij ons binnen schijnt altijd de zon!

U bent van Harte Welkom!

2012 Someren

Leuk stukje in 't Contact van Someren: juli 2020

't Contact Someren

Groetjes en tot ziens in het 'Hart van Someren!'